За реклама

„ПРОВАТОН“ е интернет медия за новини от региона на Варна, както и интересни новини от  България и Света. Ние сме различни с това, че сме близо до хората от слабо населените райони. Даваме възможност на  всеки един да изпрати история, която ние ще публикуваме . Сайтът е уникален за България и за първи път обръща внимание на проблемите на хората в малките градчета и села.  Над 150 хиляди преглеждания за 10 месеца от създаването на сайта. Над 50%  от посещенията са от региона  и поставят медията на челно място в област Варна.

provaton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПЪЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО 

1.Сътрудничество

Искате вашата история или премеждие в малкият град или село да стане известна. Искате да обърнат внимание на вашите проблеми и те да станат чуваеми за институциите. Ние Ви сътрудничим.

Пишете на нашата Facebook страница: facebook.com/provaton или на електронен адрес: provaton.provadiq@gmail.com

2.Реклама

Изключително подходящо за рекламиране в областта на селското стопанство, обекти и събития на територията на област Варна, бизнес в малките градове и села

Предлагат се рекламни позиции в различен вариант. Екипът се грижи за изготвянето на авторски публикации и ваши рекламни текстове. Интересна възможност за реклама са и заснемането на видео на място и организиране на събития.

ЗА КОНТАКТИ:

Facebook страница: facebook.com/provaton или на електронен адрес: provaton.provadiq@gmail.com

ПЪЛНА ЦЕНОВА ОФЕРТА

МАКЕТ ГЛАВНА СТРАНИЦА

provaton-baneri-1-large

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МАКЕТ ВЪТРЕШНА СТРАНИЦА

provaton-baneri-1-large