Драстично пада доверието на Анатоли Атанасов – Кивито и Филчо Филев – който ще остане в историята на Провадия като кмета който не направи нищо за мандат и половина

IMG_0031 (Small)

Повечето от избирателите на Филчо Филев са неудовлетворени от работата на него и екипа му.

Според допитването на института „Център за анализи, прогнози и стратегии“ поръчано от информационна агенция ПРОВАТОН недоволни от работата на тандема Анатоли Атанасов и Филчо Филев са 59 процента от Провадия и селата.

Удовлетворение от работата на тандема са изразили едва 18 процента от запитаните.

Анкетата сочи спад в популярноста на кмета и измежду представители от партията която представлява.

3 comments

  1. Поредния мошенник, който не посмя да се закее над библията в интервюто си в МСАТ. Вие си мислете каквото искате , аз заключениетто си го направих още тогава.
    Маринчо, човекът който порути градът и днез започна да го погребва.
    До тук как не случихме един свестен кмет, който да помисли и за наше село .

    Отговор
  2. Как може този човек и неговия екип,въобще да се нарече Кмет.Това са хора,които си гледат собствените интереси,собственото забогатяване и това си е.След като виждат,че не стават за тая работа,нека се откажат -да ама няма да има парички.Целият екип на г-н Филев са пълни некадърници,които не стават за нищо.Там те са сложени не защото могат и защото са специалисти,а защото са уредени по договорки и втори начин или защото са близки до кмета.Това е цялата Общинска администрация в Провадия в който и отдел да погледнете в Общината,в кметствата по селата.Всеки е уреден с връзки,с приятелства,с роднини и тем подобни…..Това е положението в Провадия.Никъде не съм виждал да е обявен конкурс за свободна длъжност в Общината,да има изисквания за длъжността.Ама и как да стане като има готов роднина или приятел за там…..

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *