Кирил Добрев подгря червените за изборите във Вълчи дол. Хората на Иван Портних са сигурни в победата с мощен Ресурс

154df1b230c5ab3a89d0f5f482c91f68(1) (Small)

снимка: bgsniper.com

Кирил Добрев стартира предкампанията на БСП във Вълчи дол в неделя. Оргсекретарят на Столетницата спусна задачите – всичко да е ясно като мероприятия ден по ден.

Заедно с него бяха областният председател Цонко Цонев, депутатът от „БСП за България“ Иван Иванов, членът на Изпълнителното бюро на БСП Апостол Димитров и д-р Десислав Тасков, източник /bgsniper.com/.

Официално кампанията започва на 18 септември, а на 8 октомври е първият тур. Ако кандидатите са двама, всичко ще приключи още тогава.

Засега кандидати са издигнали БСП – Людмила Петкова вече е събрала повече от необходимите 400 подписа за Инициативнrя комитет. ГЕРБ издига председателя на Общинския съвет Георги Тронков.

Хората на Павел Димитров, бивш шеф на ГЕРБ-Варна, подкрепят кандидата на БСП Людмила Петкова – Пенка Йорданова, екскметицата от ГЕРБ не беше издигната от партията на Бойко Борисов през 2015 г.

На вота през 2011 г. тя спечели трудно срещу Веско Василев. Сега и той щял да подкрепи, научаваме, Людмила Петкова.

Срещу схемата на БСП ще се изправи армията изборджии на ГЕРБ. Житарите, Ангел Бончев, и останалите ще дадат рамо на Георги Тронков.

Хората на Иван Портних, лидер на ГЕРБ-Варна, са убедени, че ще спечелят на първи тур с мощен Ресурс. Бойко Борисов ще участва в кампанията – ще се включи на финалната права.

Печени изборджии изчисляват, че 150 000 лева могат да решат резултата още на първия тур. Кой ли ще ги изкара?!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *