Кметското семейство в Девня с пореден урок по милосърдие

746218 (Small)

снимка: Varna24.bg

Дрехи и обувки за деца от 2 до 12-годишна възраст, бебешки артикули, спални чувалчета, зимни якета, бодита, чорапи, шапки, ръкавици и раници – това е равносметката от поредната благотворителна инициатива на семейството на кмета Свилен Шитов, в която се включиха и техни приятели.

Днес дарението бе извозено до хуманитарния пункт за дрехи и вещи за бита, който се намира в социалните жилища в квартал „Девня-2“. Семейства в нужда и самотни родители, които изпитват финансови затруднения, са добре дошли в пункта всеки делничен ден от 9:00 до 17:30 часа, за да изберат подходящите дрешки за своите деца. Сред дарените вещи има и маркови дамски обувки, както и плюшени играчки, източник /Varna24.bg/.

Поводът за поредния милосърден жест на кметското семейство и приятели е наближаващият първи учебен ден и предстоящият есенно-зимен сезон. Само преди две седмици сем. Шитови дари в пункта богат асортимент от детски играчки, а днешната акция се явява продължение на предходната. И занапред семейството на кмета и техни приятели ще даряват дрехи и вещи от първа необходимост, като акциите им ще се стремят да задоволят нуждите на хора от всички възрастови групи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *