СВЕТЛИНИТЕ НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА ГРЕЙНАХА И В ГРАД ВЪЛЧИ ДОЛ

DSC_0361 (Small)
  • Кметът Георги Тронков организира коледно парти за всички младежи от общината

На 7 декември светлините на градската коледна елха грейнаха на пл. „Христо Ботев” в град Вълчи дол, под звуците на коледна музика, придружена с празнична заря.

Специално за празника пристигнаха коледари, които пяха песни за здраве и благоденствие на жителите на града.

„Уважаеми дами и господа,

В навечерието сме на най-светлите християнски празници – коледните и новогодишните… Нека ги посрещнем с вяра в бъдещето и да си пожелаем здраве, щастие и много късмет през цялата 2018 година! Нека през Новата година реализираните задачи, които стоят пред нас да са повече, животът ни да бъде по-ведър и домът ни да е по-уютен. Искам да знаете, че в качеството си на кмет на община Вълчи дол, заедно с моите колеги от Общинската администрация, няма да пожаля усилия и енергия, за да осъществим тази мечта!” – приветства гостите на празника кметът на община Вълчи дол – Георги Тронков.

За коледното настроение се погрижиха изпълнителите от мъжка вокална група „Родолюбие“ и женска певческа група „Теменуга“ при народно читалище „Димитър Благоев“ – град Вълчи дол, а артистите от Спортен клуб по огнени изкуства „Дивинитас” пренесоха светлината и топлината на огъня в сърцата на зрителите с магическото си шоу.

Събитието се превърна и в празник за малчуганите. Те получиха подаръци от Дядо Коледа, който бе дошъл от далечна Лапландия.

Празничната вечер завърши с коледно парти за всички младежи от общината, организирано от кмета Георги Тронков.

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *