Празнична баница за здраве и късмет бе раздадена на централния площад във Ветрино

DSC01732 (Small)

С празнично приготвена баница с късмети община Ветрино зарадва днес жителите на Ветрино. Всички присъстващи имаха възможността да опитат парче от нея и да проверят късмета си за предстоящата година.

Освен празничната баница с късмети най-вълнуващият момент тепърва предстоеше.

За да поздрави своите най-малки приятели от общината, лично на площада пристигна и Дядо Коледа, придружен от своята приказна помощница – Снежанка. Емоционалната среща с белобрадия старец развълнува малчуганите, техните родители и учители.

Децата бяха истински щастливи от присъствието му и с лекота и желание му показаха своите умения и всичко, което са научили в детската градина и в училище. Срещата бе съпътствана от множество снимки и изненади.

А най-малките – децата от детската градина във Ветрино сурвакаха за здраве и късмет и по традиция бяха зарадвани от кмета на Общината с подаръци и много лакомства.

Малко по-рано днес Дядо Коледа и Снежанка се отбиха и в Дома за стари хора във Ветрино, за да раздадат подаръци и да зарадват домуващите там. Те трогнаха хората и доказаха, че чудеса се случват всеки ден и че на всяка възраст човек има нужда от внимание, от топла дума и разбира се, от изненади. Инициатори на тази идея бяха община Ветрино и НЧ „Христо Смирненски – 1912“ с. Момчилово.

DSC01820 (Small)

DSC01699 (Small)

DSC01776 (Small)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *