ГЕРБ – Приморски организира конкурс за най-атрактивна мартеница

ГЕРБ – Приморски организира конкурс за най-атрактивна мартеница

Конкурс за най-атрактивна мартеница ще проведе организацията на ПП ГЕРБ във варненския район „Приморски”. За 10-а поредна година в инициативата на дамската и младежката структури на ГЕРБ-Приморски могат да се включат деца и възрастни – пазители на българските традиции, съобщи /Пресцентър ПП ГЕРБ-Варна/.

Всички, които приемат предизвикателството и са готови да вложат сръчност и въображение, могат да предават своите красиви мартеници от 10:00 до 12:30 ч. всеки работен ден в периода от 18 до 26 февруари в офиса на ПП ГЕРБ на ул. „Войнишка” №1, както и от 9:30 ч. на 27 февруари на ул. „Иван Аксаков” №7 (бирария „Викинг”), където ще се състои заключителният етап на конкурса. Той  ще започне от 10:00 ч., когато специално жури ще оцени експонатите и ще обяви победителите, вплели по най-атрактивен начин символиката на празника в украшенията от червени и бели конци.

Наградите за победителите и изненадите, които ще допринесат за празничното настроение на участниците в навечерието на 1 март, са осигурени със съдействието на народния представител от ПП ГЕРБ Павел Христов и общински съветници от район „Приморски”.

По желание на участниците в конкурса, атрактивните мартеници ще бъдат експонирани и разпродадени на благотворителен базар, а средствата от тях ще се дарят на деца с увреждания.

Подобни новини

Вашият коментар