Тийнейджъри потрошиха дървения мост на крепостта “Овеч”

Тийнейджъри потрошиха дървения мост на крепостта “Овеч”

Друг увреди указателна табела на детска площадка.

Две непълнолетни момчета са изпочупили елементи от дървен мост на крепостта “Овеч” в Провадия. Те са били забелязани от граждани, които съобщили в полицията. Предприети са оперативно-издирвателни дейности и двамата младежи – от Дългопол и село Бързица са установени. Предстои да им бъдат наложени възпитателни мерки.

Такива ще бъдат наложени и на непълнолетно момче от Варна, което увредило указателна табела на детска площадка, намираща се в кв. “Младост”.

18-годишният С. Т. от морската столица пък е задържан под стража заради грабеж на мобилен телефон, извършен на 4 февруари. Младежът, който вече е осъждан, нападнал 49-годишна жена и издърпал от ръцете й телефона. Деянието е извършено на ул. “Витко Христов”, около 18:45 часа. По случая е образувано досъдебно производство, а С. Т. вече е с повдигнато обвинение.

Разкрит е извършителят и на друг грабеж на мобилен телефон, при който потърпевш е непълнолетно момче. В деянието е уличен 36-годишен варненец, който е осъждан. Той е задържан за 24 часа, след което му е наложена мярка за неотклонение “задържане под стража”.

Подобни новини

Вашият коментар