Времето днес – частично слънчево с температури до 20 градуса

Времето днес – частично слънчево с температури до 20 градуса

снимка 2mko.com

ДОБРО УТРО! В момента термометрите във Варна показват 8 градуса. Влажността е 93%. Духа вятър от запад-югозапад със скорост 4 км/ч. Атмосферното налягане е 1016 милибара. Видимостта е 10 км.

През деня ще има разкъсана облачност с максимални температури 19 градуса. След 20 ч ще се изясни. Утрото ще ни посрещне с температури около 14 градуса и разкъсана облачност, източник /Intrigi.bg/.

Над страната днес е отново слънчево. През деня ще се появи разкъсана висока облачност. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад, по-добре изразен в Източна България.

Температурите ще продължат да се повишават – минималните ще бъдат предимно между 6 и 11 градуса, а максималните между 24 и 29 градуса, по морския бряг между 16 и 24 градуса, в София 24-25 градуса.

Атмосферното налягане сутринта ще бъде малко по-високо от средното за март, през деня още малко ще се понижи и ще доближи средното за месеца.

Над планините ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен западен вятър. Температурите ще се повишат още и максималната на височина 1200 м ще бъде около 18 градуса, на 2000 м – около 10 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево със слаб югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 16 и 24 градуса. Температура на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Подобни новини

Вашият коментар