Татяна Дончева: “Аз не съм резервна гума”

Татяна Дончева: “Аз не съм резервна гума”

Така Лидерът на Движение 21 отговори на публикациите, според които тя ще бъде вицепрезидент на Слави Трифонов.

По думите й тези спекулации се тиражират от медии, контролирани от Делян Пеевски и медии на Алексей Петров и попита от кога те двамата са станали толкова близки, източник /Vlastta.com/.
Лидерът на Движение 21 бе категорична, че няма да бъде вицепрезидент на никого.
Татяна Дончева е оптимист за бъдещето на БСП след 49-ия конгрес на столетницата. Според нея, изборът на Корнелия Нинова за лидер на БСП е добре за партията. Това, по думите й, би трябвало да сложи край на  двугодишният левосектантски период при управлението на Михаил Миков, както и на странните отношения между местните структури и централата на управлението.
Татяна Дончева призна, че е Движението е работило много трудно с предишното ръководство на БСП поради позицията им, че на избори по места е по-добре ГЕРБ да спечели, но не и левите да имат обща кандидатура, за да разберат другите, че без БСП не могат. Аз не съм лидер, който може да бъде пречупен, заяви пред БНТ Дончева и допълни, че се отнася към това с презрение.
Татяна Дончева бе категорична, че между лидерите трябва да има добро сътрудничество. Общуване от позицията „като говориш с мен ще мълчиш” няма да доведе до нищо, допълни тя.
Дончева бе категорична, че нито тя, нито Георги Първанов работят срещу БСП. Ние имаме отделни партии, имаме различия, но няма защо това да бъде драматизирано и разбирано като работа срещу БСП.
Лидерът на Движение 21 каза също, че разчита на диалогичността на Корнелия Нинова.
На въпрос възможна ли е обща кандидатура в ляво Татяна Дончева заяви: Трябва да се търси единодействие за сваля не на мутрите и мафията от властта и това е нещо повече от излъчването на нов общ кандидат.
В коментар на извинението на бившия лидер на БСП и председател на ПЕС Сергей Станишев за назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС Татяна Дончева заяви, че оценките му са много закъснели и му препоръча като втора глава на своите изповеди и катарзиси да бъде поведението на жена му по отношение на кадровите решения.
Държавата беше управлявана от Делян Пеевски и Росен Карадимов. Пеевски е продукт на определени задкулисни играчи. Пеевски е просто поредната смяна. Предишната беше Цветан Василев. Преди тях имаше други. И няма никакво значение кой е следващият. Ние трябва да направим така да нямат възможности хората, които възпроизвегждат сериала, да направят нови серии, категорична бе Дончева.

Подобни новини

Вашият коментар