К. Стойчев: Първанов се стресна, че Нинова ще му вземе електората

К. Стойчев: Първанов се стресна, че Нинова ще му вземе електората

снимка: clubz.bg

Ръководството на АБВ прекрасно осъзнава, че е въпрос на броени месеци госпожа Нинова да увлече и да върне огромна част от и без това не чак толкова многобройните привърженици на АБВ, знаем, че става дума за 150 хиляди души, смята социологът Кънчо Стойчев, източник /FrogNews/.

Тоест те са на ръба на влизането им в един парламент и оставането им в това управление би било наистина ликвидационен план, така че те нямаха никакъв друг изход, освен да излязат на остро опозиционно поведение. И същевременно да търсят сближаване с БСП, с новото БСР, добавя той пред “Фокус”.

Един нов, енергичен и способен лидер, каквато е безспорно госпожа Корнелия Нинова, създава огромни главоболия пред АБВ, тъй като поддръжниците на АБВ малко или повече са хора, разочаровани не толкова от лявата идея, колкото от ръководството на БСП, олицетворявано от г- Михаил Миков, който, знаем, е доста пасивен в изявите си и нерешителен и същевременно в някои отношения поддръжник на една по-скоро стара и безперспективна политическа линия, точно обратното е госпожа Нинова, посочва още социологът.

Подобни новини

Вашият коментар