Борислав Цеков: Моделът “Радан” е истинското проклятие за България

Борислав Цеков: Моделът “Радан” е истинското проклятие за България

Кънев и подобните му са шампиони по високочестотно връткане

ДСБ е партия на каишка, която се държи от втория секретар на едно посолство, информира /БуднаЕра/.

Борислав Цеков, Институт за модерна политика, Фейсбук

Първо за ДСБ и всичките им метастази ГЕРБ беше “мафия”. После станаха техен коалиционен партньор и се обявиха за единствени носители на “реформи” и “стабилност”.

След това пак се сетиха, че ГЕРБ бил “мафия”, но го обозначиха с глуповатото клише “модел “Кой” и обявиха, че излизат в опозиция, но си запазиха министрите, членовете на бордове и други властови екстри. Сега отново искат да се прегърнат с ГЕРБ, да правят общо мнозинство в този парламент и да издигат обща президентска кандидатура…

Не, не става дума за събития и процеси, които се точат в продължение на 2-3 десетилетия. Това високочестотно връткане Радан Кънев и подобните му психодесни се извървява за има, няма 18 месеца.

Шампиони! Банална посредственост, липса на ценности и безогледна алчност за власт и грантове! И не на последно място – доказателство, че ДСБ е партия на каишка, която се държи от втория секретар на едно посолство.

Присъствието на подобни хора в парламента е унижение за националното достойнство на България. Не говоря даже за този квартален адвокат Радан Кънев. Говоря за къневщината, за “моделът Радан” – войнстваща посредственост, обладана от политическа бесовщина, която не е кадърна да стори нищо за доброто на България, трови общественото пространство с омраза и безсмислие и е затънала в мръсни схеми и гнусни интриги с цел собственото си увъртолване на трапезата на властта.

Този модел – моделът “Радан” – е истинското проклятие за България. Докато не го пратим в миманса, където бяхме пратили цялата тази камарила в продължение на повече от 10 години след свалянето на корумпираното правителство на Иван Костов; докато не ги изчегъртаме от българската политика и публичност, няма да има добра перспектива за България!

Подобни новини

Вашият коментар