Мустафа Карадайъ в Медовец: Партията трябва да съхрани единството си и на предстоящите президентски избори да покаже, че без ДПС не може

Мустафа Карадайъ в Медовец: Партията трябва да съхрани единството си и на предстоящите президентски избори да покаже, че без ДПС не може

Партията трябва да съхрани единството си и на предстоящите президентски избори да покаже, че без ДПС не може. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в с. Медовец, община Дългопол, където се проведе възпоменателен митинг-събор под надслов „Свобода, единство, заедност!“. Ние не вярваме на внушения, ние вярваме на действия. С медийни внушения политика не се прави. Никой не може да ни разедини и противопостави по общия път за права и свободи. Гаранцията за правата и свободите е демокрацията и призовавам да се борим за нея, защото и днес виждаме в Народното събрание как се газят права и свободи, и конституцията. Партии, които Европа определя като фашистите в парламента отново се опитват да ни прогонят,но ние знаем как се бранят права и свободи. Не ние, а те час по-скоро трябва да се махнат от Народното събрание. С нашето единство ще го постигнем. В словото си от трибуната той заяви още, че никой отвън или отвътре не може да раздели партията. Пред жителите и гостите на събора той допълни, че партията трябва да съхрани единството си и на предстоящите президентски избори да покаже, че без ДПС не може, за да може след тях веднага партията да участва в следващата изпълнителна власт.

IMG_3265 (Small)

Сали Табаков, областен председател на ДПС-Варна заяви, че няма как да бъде пренаписана историята. ДПС е гарант на правата и свободите. Ментетата няма да заменят оригинала.

IMG_3277 (Small)

Никой не може да ни командва – нито отвътре, нито отвън, ние сме подчинени единствено на нашите избиратели, каза от своя страна народният представител от област Варна Ерджан Себайтин.

IMG_3259 (Small)

Членове на ДПС освен от Дългопол присъстваха от общинските партийни организации на Аврен, Белослав, Долни Чифлик, Провадия и др. като най-многобройна беше организацията от Аксаково с председател Васил Алексиев, която наброяваше над 400 партийни членове.

IMG_3244 (Small)

Над 400 партийни членове на ДПС Аксаково начело с лидера им Васил Алексиев.

IMG_3248 (Small)

Васил Алексиев – Председател на ДПС Аксаково

27-мата годишнина от Майските събития и отдадена почит на жертви на т. нар. “възродителен процес” – Назифе Хасан Мустафа и Шакир Мехмед Шакир бе отбелязана с молебен и курбан. На възпоменателния митинг присъства председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, заместник-председателите на ДПС Филиз Хюсменова, Хасан Азис, Ахмед Ахмедов и Янко Янков, заместник – председателите на ПГ на ДПС и членове на ЦОБ на ДПС Йордан Цонев и Рушен Риза, Илхан Кючюк – евродепутат и председател на Младежко ДПС, народните представители Хасан Адемов, Джейхан Ибрямов, Хамид Хамид, Ерджан Себайтин, Сабри Мехмедали- основател на ДПС, областният председател на ДПС – Варна Сали Табаков, общинският председател на ДПС-Дългопол Халил Исмаилов, общинският председател на ДПС-Аксаково Васил Алексиев, общинският председател на ДПС-Провадия Мустафа Ибрям, кметът на община Дългопол Георги Георгиев, кметове, общински съветници и активисти на ДПС.

Подобни новини

Вашият коментар