Георг Георгиев: Провадия има потенциал, който местната власт не развива

Георг Георгиев: Провадия има потенциал, който местната власт не развива

снимка: Пресцентър ПП ГЕРБ-Врана

Местната власт има ангажимент да подобрява инфраструктурата и условията за живот, да подкрепя младите хора за тяхната реализация. Това са резултатите, които ГЕРБ постига в много общини на страната и които искат и жителите на Провадия. В момента има толкова много възможности за работа по европейските програми, но това не личи по облика на общината, заяви председателят на МГЕРБ – народният представител Георг Георгиев. Той се срещна с младежи от Провадия заедно с членовете на НИС на МГЕРБ Галя Василева, Михаела Иванова, както и варненския депутат и областен координатор на МГЕРБ-Варна Даниела Панайотова, източник /Пресцентър ПП ГЕРБ-Врана/.

В рамките на дискусията младежите коментираха с разочарование, че Провадия се нуждае от по-добри условия за отдих и спорт, по-благоустроена градска среда. Детските площадки са занемарени, а стадионът е непрекъснато заключен. Има прекрасни зелени площи, които пустеят, а могат да се използват за обособяването на кътове за отмора и за игра на децата, заявиха младите хора. Те споделиха желанието си да подкрепят Варна като Европейска младежка столица през 2017 г. По време на срещата бяха обсъдени инициативите на МГЕРБ в общината и активното участие на структурата в предстоящата кампания за президентските избори.

„МГЕРБ е най-голямата и най-добре позиционираната младежка политическа организация в България. Структурите на Младежи ГЕРБ непрекъснато се увеличават и вече наброяват 204. В тях членуват над 15 000 млади хора, които имат енергията и потенциала да работят за страната си”, отчете Георг Георгиев. По думите му в ГЕРБ потенциалът на младите хора се цени и му се дава път. „Организацията ни е представена и в местното, и в националното управление, а също и в европейското чрез евродепутатите”, припомни той. „Вие сами ще изберете дали да участвате инертно в промяната или да бъдете неин двигател”, заяви председателят на МГЕРБ в обръщението си към структурата в общината.

Ръководителят на общинската организация на ГЕРБ Дияна Агностева благодари на младежите за активността и обществената им ангажираност. „Членовете на МГЕРБ-Провадия са млади хора, избрали да живеят тук. Именно на тях разчитаме да участват дейно в обновяването на общината ни, градейки своето бъдеще”, коментира Агностева.

Даниела Панайотова пожела на наскоро учредената младежка организация на ПП ГЕРБ в Провадия да продължи започнатото и да изпълни своите инициативи с положителния дух, който носи.

Подобни новини

Вашият коментар