ГОРЕЩА НОВИНА! Женя Милкова напуска поста си в “Бюрото по труда”

ГОРЕЩА НОВИНА! Женя Милкова напуска поста си в “Бюрото по труда”

Според източник на ПРОВАТОН вчера 02.08.2016г. в София по спешност е била привикана Женя Милкова – Директор в Дирекция “Бюро по труда” гр. Провадия. Според същия източник, в края на краищата Милкова е подписала  документите за освобождаването на поста си. ПРОВАТОН няма все още информация какво е наложило светкавичната оставка.

Апетит пък за поста й имал Георги Габровски.

ПРОВАТОН припомня, че Георги Габровски е доскорошен заместник на сегашния кмет Филчо Филев. Габровски е единствения кадър на ГЕРБ от старата местна организация на политическата сила, която след поредица от скандали напусна ГЕРБ точно преди местните избори. Начело тогава на ГЕРБ  Провадия бе д-р. Неделчев – понастоящем управител на общинската болница. Заедно с него напуснаха Бисер Денев – понастоящем секретар на Община Провадия, Милена Полизанова – сега заместник на кмета Филчо Филев и други, като Георги Габровски единствен от старата местна структура влезе в листата за кандидати за общински съветници на ПП ГЕРБ. Към настоящият момент е общински съветник от ГЕРБ, но ако бъде направен разбор на начина му на гласуване на решенията в общинския съвет ще бъде установено дали действа в опозиция или гласува заедно с управляващите.

Дали ще бъдат пренаредени фигурите заемащи ключови позиции в Община Провадия, така както твърди източника ни, предстои да разберем.

Подобни новини

Вашият коментар