Кметът на Провадия  в отпуск, служебния му автомобил – пред  „ОДАЯТА”  до НАП Варна

Кметът на Провадия в отпуск, служебния му автомобил – пред „ОДАЯТА” до НАП Варна

На  11.08.2016г. в близост до НАП – Варна, пред известното варненско заведение „Одаята” бе забелязан служебния автомобил на кмета на Провадия.

IMG_3769 (Small)

Луксозния служебен автомобил на кмета – Шкода Супър, за която провадийци броиха близо 48 000лв., към 10:30ч. е видян и фотографиран от наш читател. Така автомобилът е престоял пред заведението поне до 12:30ч., след който час нашият читател е напуснал района.

При проверка в община Провадия, ПРОВАТОН получи информация, че кмета Филчо Филев е в отпуск. Естествено служебният автомобил може да вози и друг служител на провадийци, но като нещо невиждано „Шкодата на кмета” да се ползва от други, мисълта за „Шкодата без кмета” поражда  въпросителни.

Дали автомобилът е бил управляван от кмета по време на отпуск,

дали въобще кмета по документи е в отпуск (след като се прочете настоящият материал се очаква да има обяснение, все пак, може постфактум да се окаже, че някой служител „се е бил объркал, като ни е казал, че кмета е в отпуск”)

или дали друг служител е паркирал луксозното возило пред заведението,

ПРЕДСТОИ ДА РАЗБЕРЕМ.

Механа „Одаята” е известно варненско заведение, което в ранните  часове на деня, особено през лятото е удобно място за провеждане на важни разговори, далеч от любопитните очи. Иначе самата обстановка е уютна, като допълнителен нюанс внасят лятната градина с барбекю.

1одаята (Small)

Механа “Одаята”

FullSizeRender (Small)

Естествено, че най – удобното обяснение за местонахождението на служебния автомобил е близостта на НАП – Варна. Естествено, „че всички ще повярваме”, ако обяснението бъде, че служители на община Провадия са били в НАП – Варна. Странно ще бъде обяснението, защо ако е така, автомобилът не е паркиран на предвидения за това паркинг на НАП, а се е ползвал паркинга на механа „Одаята”. Естествено, че ще има и обяснение за над двучасовия престой на тези служители, което с нетърпение очакваме, за да не се „подхлъзнем” с мисълта за неповторимия глас на чановете на „Одаята”, в съчетание с лежерния образ на  Служителя от община Провадия.

Подобни новини

Вашият коментар