Слави Трифонов остава в bTV!

Слави Трифонов остава в bTV!

Това означава, че водещият няма да се кандидатира за президент, коментират хора от екипа му, източник /Блиц/.

Слави Трифонов и bTV са пред подписване на договор, с който ще бъде продължено излъчването на “Шоуто на Слави” в националния ефир, казаха запознати с преговорите между двете страни. Това по-скоро означава, че тв водещият няма да се кандидатира за президент, коментираха хора от екипа на Трифонов.Причината за новия договор е прозаична – на 31 август изтича срокът на стария. Трифонов и продуцентската му къща “Седем осми” и ръководството на bTV са се споразумели за продължение на договора, което фактически ще се случи в края на месеца, пише “24 часа”.

Впрочем сега договорът не бил подписан, тъй като тв водещият бил заминал на почивка, а и още е рано, разказаха от телевизията.

Вече години наред bTV и “Седем осми” преподписват договорите си 2-3 дни преди изтичането им. И сега е така. Единственото по-различно е, че от момента, в който Трифонов и екипът му започнаха да организират референдума си, много политически анализатори заподозряха водещия, че ще се кандидатира за президент. Медийни наблюдатели пък побързаха да обявят, че рейтингът на шоуто му е паднал. Нито едното, нито другото се оказва вярно.

Подобни новини

Вашият коментар