Започва реконструкция на канализацията в Долни чифлик

Започва реконструкция на канализацията в Долни чифлик

снимка: Topnovini.bg

Реконструкция на канализационната мрежа ще стартира в Долни чифлик. Строително-монтажните работи ще се изпълнят на три етапа, като първият от тях се очаква да започне още в началото на октомври.

Договорът за предстоящата реконструкция бе подписан тази седмица от кмета на общината Красимира Анастасова и Стефан Павлов, управител на фирмата изпълнител „Солей 06“ ООД. Проектът „Реконструкция на водопроводна и канализационна система на гр. Долни чифлик към интегрирано управление на водите на гр. Долни чифлик – I етап: Битова канализация с канализационни отклонения“ се финансира с безвъзмездна помощ от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда. Стойността му над 1,8 млн. лв, източник /Topnovini.bg/.

Реконструкцията от първия етап обхваща изграждане на нови канализационни клонове по следните улици: ул. „Детелина“; ул. „Божур“; ул. „Тракия“; ул. „5 декември“; ул. „Демокрация“; ул. „Черно море“; ул. „Опълченска“; ул. „Витоша“; ул. „Панагюрище“; ул. „Видин“; ул. „Мусала“; ул. „Осогово“ ; ул. „Люлин“. Общата дължина на проектираната канализация е 3184 метра.

Подобни новини

Вашият коментар