Къща горя в Белослав тази нощ

Къща горя в Белослав тази нощ

снимка: Topnovini.bg

Неправилно боравене с нагревателни уреди е причинило пожар в стая от къща в Белослав. Сигналът е получен тази нощ около 0,25 ч., съобщиха от областната дирекция на МВР във Варна. Няма пострадали хора. Изгорели са 20 кв. м покривна конструкция, мебели, електрически уреди и друго домашно имущество, опушени са 50 кв. м стени, източник /Topnovini.bg/.

Още три пожара с материални щети са гасили варненските огнеборци през изминалото денонощие. По обяд вчера е пламнала стопанска постойка в с. Градинарово. Причината за пожара е в процес на изясняване. Няма пострадали хора. Изгорели са 30 кв. м покривна конструкция.

В ранния следобед вчера е горяла тераса на апартамент в кв. „Владислав Варненчик“. Причината е небрежност при боравене с открит огън. При пожара са опушени са 20 кв. м стени.

Небрежност при боравене с открит огън е предизвикала и пожар в асансьорна шахта в жилищен блок в кв. „Възраждане“. Сигналът за инцидента е получен малко след 19 ч. Няма пострадали хора. Изгорели са 2 м електрически кабели.

Подобни новини

Вашият коментар