Младежи откраднаха кола от Белоградец, полицията я откри в Шуменско

Младежи откраднаха кола от Белоградец, полицията я откри в Шуменско

Служители на областните дирекции на МВР във Варна и Шумен за часове намериха противозаконно отнет лек автомобил „Опел“. Четиримата крадци, трима от които непълнолетни, са установени и задържани. Колата, която била с временни регистрационни табели, изчезнала от с. Белоградец, община Ветрино.

Тя била паркирана пред заведение в селото отключена и с контактен ключ на таблото. След получаване на сигнала са прегледани видеозаписи от камери в с. Белоградец и обект в съседно село. Записите са съпоставени и чрез тях са установени точният час на извършването на кражбата, броят на извършителите, както и отличителни белези на два автомобила, с които са се придвижвали, източник /Topnovini.bg/.

В резултат на взаимодействие с шуменската полиция в ранния следобед вчера колата е намерена укрита в гаража на частен дом в с. Пет могили, община Никола Козлево. Той е собственост на 21-годишен младеж с инициали Н. С. Задържани са и другите трима младежи, участвали в кражбата – 17-годишен и двама 16-годишни от същото село. На мястото е извършен оглед и след приключване на следствените действия лекият автомобил е върнат на собственика му във видимо добро техническо състояние.

По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава.

Подобни новини

Вашият коментар