В Девня няма да остане дете без подарък

В Девня няма да остане дете без подарък

снимка: Topnovini.bg

Благотворителна инициатива в подкрепа на семейства, изпитващи материални затруднения, организира съпругата на кмета на Девня Свилен Шитов. Идеята е всяко дете от индустриалното градче да получи подарък на Коледа. За целта Николина Шитова дари богат асортимент от играчки и детски книжки в Пункта за предоставяне на дрехи и вещи за бита, който се помещава в социалните жилища в кв. „Девня-2“, източник /Topnovini.bg/.

Повечето предмети за детски забавления, които дари кметската съпруга, са чисто нови. Има и употребявани, но те са в много добро състояние. Еднакво е количественото съотношение между играчките, подходящи за момиченца и за момченца. Сред тях има изключително примамливи и иначе скъпоструващи вещи като детска пералня, тоалетка за грим, кукли, плюшени играчки, колички за каране, влакчета, камиончета, монокъл и много други.

Всеки родител от Девня, който изпитва затруднения да закупи коледен подарък на детето си, може да се отбие до Пункта, за да избере играчка или книжка. Работното време на центъра е всеки делничен ден от 9 до 17:30 часа. Социалните служители благодариха на Николина Шитова за хуманния жест, а тя от своя страна си пожела всички деца да изкарат една щастлива и незабравима Коледа със своите семейства.

Подобни новини

Вашият коментар