Райън Гослинг разтърси публиката с обяснение в любов на “Златен глобус”

Райън Гослинг разтърси публиката с обяснение в любов на “Златен глобус”

След като беше номиниран пет пъти през последните 10 години, Райън Гослинг най-сетне грабна първия си „Златен глобус” на 8-ми януари, неделя, за ролята си на обсебен от джаз музиката пианист в любимия на критиката филм „Ла Ла Ленд.”

Koгато се изправи пред всички на сцената, за да приеме своята награда и благодари на колегите си от филма, и по-конкретно на неговата партньорка пред камера – Ема Стоун и на режисьора – Деймиън Чазел, Гослинг посвети остатъка от речта си на своята любима и майка на двете му дъщери – Ева Мендес.

Двойката пази ревностно личния си живот през годините. Двамата са заедно от 6 години и наскоро посрещнаха и втората си дъщеря – Амада.

Ева Мендес и Райън Гослинг

снимка: webcafe

„Докато пеех и танцувах, и свирих на пиано, и преживявах едно от най-прекрасните усещания, които съм имал на снимачната площадка, дамата на моето сърце се грижеше за дъщеря ни Есмералда, докато е бременна с второто ни дете и се опитва да помогне на брат си да победи в битката с рака” – каза Гослинг в своята реч, източник /webcafe/.

По-големият брат на Мендес, Хуан Карлос Мендес, почина след борба с коварната болест на 53-годишна възраст през април миналата година.

„Ако тя не се беше заела сама с всичко това, за да мога аз да участвам в този филм, със сигурност сега някой друг щеше да седи тук. Така че, скъпа моя, благодаря ти” – продължи той. „Аманда, Емсералда, обичам ви.”

За финал актьорът каза, че би желал тази награда да е в памет на брата на Ева Мендес – Хуан Карлос Мендес.

Подобни новини

Вашият коментар