ГЕРБ-Варна уважи празника на Ветрино

ГЕРБ-Варна уважи празника на Ветрино

снимка: Varna24.bg

ПП ГЕРБ-Варна уважи традиционния празник на община Ветрино. На тържеството, което се проведе на лятната сцена в с. Ветрино, присъстваха кметът на Варна и областен лидер на ГЕРБ Иван Портних, областният управител на града Стоян Пасев, председателят на ОбС-Варна Тодор Балабанов, народните представители от ГЕРБ-Варна – Нели Петрова и Владимир Вълев и жители от населените места в общината, източник /Varna24.bg/.

Гости на кмета на община Ветрино – д-р Димитър Димитров бяха също кметът на район Младост Христо Христов, кметовете на общините Аврен – Емануил Манолов, Девня – Свилен Шитов и Дългопол – Георги Георгиев, както и председатели на общински съвети.
“На този ден засвидетелстваме своята почит към нашите многовековни традиции. Вече шеста поредна година сме заедно в работата, която вършим за просперитета на община Ветрино. Показахме, че можем да реализираме проекти, които да носят позитиви за бъдещето”, приветства присъстващите на тържеството кметът на Ветрино Димитър Димитров. Народният представител от ПП ГЕРБ-Варна Нели Петрова пожела на жителите на община Ветрино да съхраняват българския дух и традиции.
Самодейни състави от девет читалища , ансамбъл “Шумен”, ученици от детски градини и училища от общината бяха част от пъстрата празнична програма. Жителите на Ветрино бяха поздравени и от легендата на вариететното изкуство и любимец на хиляди у нас и по света Жоро Степа и певицата Тони Димитрова.

Подобни новини

Вашият коментар