iPhone 8 ще е по-голям от iPhone7 и по-малък от iPhone 7 Plus

iPhone 8 ще е по-голям от iPhone7 и по-малък от iPhone 7 Plus

снимка: Economic.bg

В интернет изтекоха нови файлове на устройството

Новините и слуховете за предстоящия iPhone 8 продължават да валят. От Apple все още не дават яснота за това кога точно ще представят устройството, макар да се предполага, че премиерата му ще бъде през този септември. Любопитството на потребителите обаче е огромно, визуалните материали малко и неофициални. Все пак последните файлове, които изтичат в онлайн пространството вдъхват повече доверие и действително напомнят за класическата визия на серията iPhone, източник /Economic.bg/.
Сега в интернет се появиха файлове, които показват, че iPhone 8 ще бъде по-голям от iPhone 7, но по-малък от този на iPhone 7 Plus, пише Business Insider. Изданието се позовава на блогъра Бенджамин Гескин, който пък твърди, че има източници сред фабрични работници, запознати с дизайна на Apple.
На базата на събраната информация Гескин създава макет на iPhone 8 и подобните iPhone 7 и iPhone 7 Plus.
От снимките личи, че iPhone 8 изглежда малко по-голям от iPhone 7 във всяко отношение – той е по-висок, по-широк и по-дебел. Според Гескин размерите на iPhone 8 са 143,59 х 70,94 х 7,57 мм спрямо iPhone 7 при 138,3 х 67,1 х 7,1 мм. iPhone 7 Plus пък идва с размери 152 x 77.9 x 7.3 мм.

Подобни новини

Вашият коментар