Кирил Добрев мачка във Варна. Дънката кеши. Иван Иванов го играе “свръзка”

Кирил Добрев мачка във Варна. Дънката кеши. Иван Иванов го играе “свръзка”

снимка: bgsniper.com

Когато написахме, че Иван Иванов ще бъде втори на финала в листата на БСП от 22 позиция, даже на Асен Марков, гуру на Корнелия Нинова, не му се вярваше.

Сега “опозицията” в БСП забива култово – “Оста е Кирил Добрев – Дънката – Иван Иванов. Корнелия дърпа ресурс от Варна чрез тях, но да внимава, кой може да я хързулне”., източник /bgsniper.com/.
Кирил Добрев намачка Асен Дебелия във Варна, за да покаже на Сергей Станишев и Мониката, че няма да има фъндък за тях от морската столица.

Така линията “Кирил-Дидо Дънката-Иван” вече контролира червената схема във Варна. Нареден по допирателната е дори ценителят на дамските прелести Сашо Паунов, пласирал Джуджето на Дънката за червена игра преди години. Той е за камуфлаж… Сашо, де.

Кирил Добрев заформи “кента” във Варна, транжирайки Дебелия чрез своя верен дост Иван Пилето. С него се знаят още от времето на “сръбската поста” с онези торби с мангизи на границата. Пак става дума за “ресурс”, разбира се.

“Позитанци” планират да превърнат Варна във финансов донор за БСП, докато Иван Портних си бърка в носа,  смятайки, че Ицо Ламята ще му оправи всички сметки по линия на “носенето” към Банкя.

Бойко Борисов да попита Станко Суботич-Цане или Йовица Станишич от УДБА защо Даниел Славов-Дидо Дънката може да си позволи да избачка “тъстовете” в полза на БСП-Варна.

Дънката разигра пиеска, че играе за “реформаторите” на едни пробити избори, докато винаги е бил “клиент” на “червените олигарси” и техните “капии” в службите. Сега ДИДО ще кеши, както винаги за БСП, а Иван Иванов ще се прави на “бос”.

Силните играчи в БСП, които Асен Марков вече наблюдава са: Кирил Добрев – Иван Иванов и Дидо Дънката, който ще разкешва, докато му кажат босовете, които го контролират.

Играта на Кирил Добрев е “династична” – баща му Николай Добрев беше оргсекретар и “сив кардинал” на БСП, но той иска да е бигбос. Дънката ще плаща масрафа…

Лансиран дори неприлично нов играч като Иван Иванов го играе “свръзка”. Преди години Юрката провери свой човек с арест, така постъпиха и с Пилето. Сега е на Гребена…

Кирил Добрев ще мачка във Варна, докато Корнелия Нинова не помоли партньора си Бойко Борисов да изкара всичко за “сръбската поста”.

Тогава наши хора в култова кафана на Калемегдан в Белград ще викнат едно за Пилето… Вервайте. Дънката ще го “разтоварят”, както казваше Иво.

Подобни новини

Вашият коментар