Скандал за ресурс в БСП. Деница Златева скача на Корнелия Нинова. Гергов и Марков гласят преврат за “по-раншко” сваляне

Скандал за ресурс в БСП. Деница Златева скача на Корнелия Нинова. Гергов и Марков гласят преврат за “по-раншко” сваляне

снимка: bgsniper.com

“Шумолящ скандал” избухва в БСП, твърдят запознати с актуалната обстановка на “Позитано” 20.

Деница Златева скача на Корнелия Нинова е последната интрига. Пита я за парите на партията, но всъщност е ядосана, че Корни не я пусна във властта, източник /bgsniper.com/.

Напористата “русофилка”, която беше в служебния кабинет с протекцията на Румен Радев, Георги Гергов и Николай Копринков, напуска кораба на Корнелия Нинова.

Деница Златева минава в “отбора” на Георги Гергов и кръжащия напоследък към него “Сив кардинал” на “Позитано” 20 Асен Марков.

Двамата вече гласят преврат за “по-раншко” сваляне на лидерката от поста, твърдят посветени в заверата.

Планът на превратаджиите стартира със спиране на някои кранчета за финансиране на “Позитано”.

Георги Гергов и Асен Марков са пресметнали, че стопирането на финансови потоци в касата на Корнелия Нинова ще блокира възможностите й за маневри.

Лидерката вече е потърсила Румен Овчаров за “компенсации”, но групата на Вальо Златев, който също като Георги Гергов, е близък с Бойко Борисов, вече не се “отчита” по тази писта.

Поредният скандал на “Позитано” 20 гръмва в навечерието на празненствата на “Бузлуджа”. Деница Златева не може да събори Корнелия Нинова, но босовете зад целят сблъсък на лидерката с Румен Радев.

Ако вкарат Корнелия Нинова във война на няколко фронта, “по-раншкото” сваляне от поста става постижимо.

Тогава битката ще бъде между Кирил Добрев и Красимир Янков, ако някой трети, като Драго Стойнев, не получи ресурс от Делян Пеевски и Сарая, за да поеме БСП.

Подобни новини

Вашият коментар