Apple обяви дебютната дата на новите модели iPhone

Apple обяви дебютната дата на новите модели iPhone

снимки: Economic.bg

В новия Apple Park се очаква да бъде представен и юбилейният iPhone 8

Технологичният гигант Apple потвърди, че ще представи новите си модели iPhone на датата 12 септември. Компанията е изпратила официална покана за събитието, с което потвърди появилите се по-рано слухове, че именно тогава ще бъде организирана премиерата, източник /Economic.bg/.
Продуктите ще бъдат обявени в залата „Стив Джобс“ в новото седалище на Apple в Купертино, Калифорния.
На снимката по-долу може да се види как изглежда самата покана.
Тази година iPhone отбелязва своята юбилейна десета годишнина. Това дава основание на повечето наблюдатели да очакват грандиозно събитие. В допълнение, компанията за първи път ще отвори вратите и на новото си футуристично седалище Apple Park, посочва Business Insider.
Очаква се на събитието да бъдат представени три нови модела iPhone – подобрените версии 7S и 7S Plus, които вероятно ще изглеждат по същия начин като предшествениците си, но ще могат да се похвалят с по-добра производителност.
Прожекторите обаче ще бъдат насочени към истинската звезда – тъй наречения iPhone 8. Юбилейният флагман ще има обновен дизайн, както и широк екран „от край до край“ с внедрени в него сензори за различни функции.
Според изтекли в онлайн пространството визии, устройството би трябвало да изглежда горе-долу така:
По време на събитието ще бъдат представени също новата версия на приемника Apple TV, който ще може да стриймва висококачествено 4K HDR съдържание, както и новата версия на Apple Watch.

Подобни новини

Вашият коментар