Кметското семейство в Девня с пореден урок по милосърдие

Кметското семейство в Девня с пореден урок по милосърдие

снимка: Varna24.bg

Дрехи и обувки за деца от 2 до 12-годишна възраст, бебешки артикули, спални чувалчета, зимни якета, бодита, чорапи, шапки, ръкавици и раници – това е равносметката от поредната благотворителна инициатива на семейството на кмета Свилен Шитов, в която се включиха и техни приятели.

Днес дарението бе извозено до хуманитарния пункт за дрехи и вещи за бита, който се намира в социалните жилища в квартал “Девня-2”. Семейства в нужда и самотни родители, които изпитват финансови затруднения, са добре дошли в пункта всеки делничен ден от 9:00 до 17:30 часа, за да изберат подходящите дрешки за своите деца. Сред дарените вещи има и маркови дамски обувки, както и плюшени играчки, източник /Varna24.bg/.

Поводът за поредния милосърден жест на кметското семейство и приятели е наближаващият първи учебен ден и предстоящият есенно-зимен сезон. Само преди две седмици сем. Шитови дари в пункта богат асортимент от детски играчки, а днешната акция се явява продължение на предходната. И занапред семейството на кмета и техни приятели ще даряват дрехи и вещи от първа необходимост, като акциите им ще се стремят да задоволят нуждите на хора от всички възрастови групи.

Подобни новини

Вашият коментар