Гергов заформи “фалшив преврат” срещу Нинова. Компроматната акция ще стартира от “Слънчев ден” подир среща с босове

Гергов заформи “фалшив преврат” срещу Нинова. Компроматната акция ще стартира от “Слънчев ден” подир среща с босове

снимка: bgsniper.com

Георги Гергов нахрани зиналите за фалшиви новини медии с “фалшив преврат” срещу Корнелия Нинова. Играта започна с остър блъф. Ключовите играчи липсваха – Михаил Миков няма тежест в БСП. Атанас Мерджанов играе своя игра.

“Георги Гергов не може да бъде знаменосец на революцията в БСП. Друга ще е ролята му в свалянето на Корнелия”, заяви Красимир Янков в разгара на “Суджукгейт”, в чието разкриване имаше пръст, източник /bgsniper.com/.

Гергов извади отпред съперниците на Нинова, за да я провокира. Зад кадър работят негови хора в президентството като Николай Копринков.

Румен Радев е обработван, че фронтовата линия “Гергов-Цацаров-Пеевски-Борисов” е непробиваема, но това е за камуфлаж, тъй като Георги Гергов е наясно, че номинацията на Р.Р. е спусната на Корнелия Нинова от Сарая.

Всъщност истинската атака срещу “Корни” ще стартира с компроматна акция след среща с босове в “Слънчев ден”. Операцията ще протече в няколко етапа – излъчванията по телевиденията вече са уредени подир дискретни рандевута с комплименти за медийни шефове.

Записът от срещата между Корнелия Нинова, Георги Гергов и Красимир Янков, която реши битката между нея и Михаил Миков, ще бъде “черешката на тортата” с ОСВЕТЯВАНЕТО НА РАЗКЕШВАНЕТО.

“Гергов и Янков имат свои хора в обкръжението на Нинова. Пробили са близка до нея и са в час с “отчитането” за медиен комфорт”, отсече приближен до митичния “Сив кардинал” на “Позитано”20 Асен Марков-Бай Асен.

Паралелно с компроматната атака ще върви и “подработване на регионални партийни авторитети”, твърди източник от “Позитано”20, за да се настройват соцнизините за свикване на извънреден конгрес за сваляне на Корнелия Нинова.

След като Георги Гергов поведе Хорото срещу “Корни” миналия уикенд в Пловдив с красавицата Теодора Халачева и нахрани мастити софраджии в БСП, за да унижи лидерката, ще организира “тайна среща” край Варна, на която ще събере корпоративни играчи от всички “отбори”.

Корнелия Нинова от две седмици знае за готвената “корпоративна вечеринка” и се опитва да осуети завера между Георги Гергов и “Групата на Вичо” чрез посредник, приближен до Бойко Борисов.

Седмица след корпоративната сгледа на Георги Гергов през уикенда във Варна ще пристигне и Корнелия Нинова, за да покаже кой кара влака в БСП.

Акцията на Георги Гергов във Варна едва ли ще успее напълно, Кирил Добрев е взел мерки чрез приближени на Валентин Златев във Варна, но за разлика от “медийното мероприятие” в Пловдив ще редне корпоративни играчи срещу “Корни”.

“Играта на Георги е очеизвадна. Целта му е да сблъска Корнелия Нинова с Бойко Борисов. Тя вече сбърка веднъж, когато обеща миналото лято в Сарая, че може да стане премиер. Сега е на път да сгреши втори път с ангажимент, който не може да изпълни”, категоричен е източник от “Позитано”20.

Ако Георги Гергов успее да активира линията “Валентин Златев-Кирил Добрев-Делян Пеевски-Бойко Борисов”, те ще му свършат работата. Той не иска да става лидер на БСП, защото знае, че не може, а само да си отмъсти на Корнелия Нинова.

Наследникът на Корнелия Нинова вече е избран – този път не от този, който посочи нея. Ако тя не скочи на Бойко Борисов, той ще я свали и ще определи КОЙ ще я наследи на “Позитано”20.

Сетне може да се хване на хорото в Пловдив до приятеля си Георги Гергов, а до тях да грее Здравко Димитров-Зико, свързан от години с двамата, както не само Бай Асен знае.

Подобни новини

Вашият коментар