ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ И БРСП ПОДКРЕПЯТ КАНДИДАТУРАТА НА ГЕОРГИ ТРОНКОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ

ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ И БРСП ПОДКРЕПЯТ КАНДИДАТУРАТА НА ГЕОРГИ ТРОНКОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ

снимки: BUDNAVARNA.bg

Обединени патриоти съвместно с „БРСП“, ще подкрепят  кандидатурата на Георги Тронков за кмет на Община Вълчи дол, стана ясно на среща със симпатизанти в село Брестак. На срещата присъстваха Генадий Атанасов – председател на „БРСП“, Николай Александров – депутат от „Обединени патриоти“ и Преслав Петров от „БРСП“, източник /BUDNAVARNA.bg/.

DSC_0079 (Small)

В тоя ред на мисли при мнозинство от страна на „ГЕРБ“, най-работещо и разумно за Община Вълчи дол, би било и кмета да е от тази партия, сподели Преслав Петров от „БРСП“ пред симпатизанти на сдружението.

Народният представител от „Обединени патриоти“ Николай Александров взе участие в срещата в село Брестак. Представителят на „Атака“, говори за промените в Европа и как те влияят на новата политическа карта. Запозна симпатизантите с вижданията на коалицията в следващите 2 години и обясни че работата в техен интерес му е приоритет.

Председателя на „БРСП“ Генадий Атанасов сподели, че сдружението и Преслав Петров ще продължат да работят в полза на обществото и за избори 2019г. Той е млад и амбициозен, познава добре Община Вълчи дол и ние му гласуваме пълното доверие. До тогава ПП „ГЕРБ“ трябва да си изкара пълният мандат в лицето на г-н Георги Тронков, имащ нащо пълно доверие.

Подобни новини

Вашият коментар