ГЕРБ спечели във Вълчи дол и до една година влизат 18 млн.лв. Филчо след шестата години започна да… санира

ГЕРБ спечели във Вълчи дол и до една година влизат 18 млн.лв. Филчо след шестата години започна да… санира

Директор на програмата за санирането е зам. кмета Анатоли Атанасов – Кивито. Филчо Филев най – накрая го пусна напред. Тази година от началото се отпусна и реши да харчи. Две години ще усвоява. Нали така беше решил. Е искаше му се БСП да управляват за да му е комфортно, но няма време. Две години до изборите. Много неща могат да се променят. Може пък и да не се реши да се кандидатира за кмет. За да не стане като Кирил Йорданов. Не можа даже един съветник да вкара. Излагация. Що пък да не се пенсионира от политиката и да си взима пак голямата заплата в ТЕЦ Девен в Девня. Май и там вземаше над 3 хил.лв.При неговите приятели, които ще го спонсорират ако излезе независим на изборите през 2019-та. Само до тогава и те дано да не са се отказали от него. А да забравихме. Марин Пенчев. Той ще го уреди някъде. Нали е негов проект.

А КОЙ санира блока до пожарната? ПРОВАТОН разбра че са Николай Роев и Румен Стоянов от “Стоянов 06” ЕООД – една от обръчите фирми на БСП в областа. Нищо че се правели сега на скарани. Нищо, че като „скарани“ пък в момента санират заедно блока в Провадия с ДЗЗД „Директ Билд“ в което обединение влизат „Стоянов 06“ ЕООД и „Бул Строй Консулт-Варна“ ЕООД. Играта им е такава.

IMG_0838 (Small)

9 (Small)

10 (Small)

IMG_0953 (Small)

IMG_0954 (Small)

IMG_0951 (Small)

IMG_0952 (Small)

Филчо Филев се сработва с тях още преди няколко години по време на първия си мандат когато негов близък, който за сега ще наричаме Марин, ги запознава и веднага започват да проектират дерета, „опасни“ свлачища и др. за усвояване на средства по бедствия и аварии. Тяхната любима тема.

Най – често тези поръчки ги свързват с корупция заради много раздутите цени. Т.е. ако една корекция на дере струва реално 100000лв. те го раздуват до 200000лв. и кмета го подписва, естествено с негово знание.

Николай Роев и Румен Стоянов от „Стоянов 06“ ЕООД са силно свързани с БСП още от 2009-та година когато министър на Икономиката е Петър Димитров. Тогава изведнъж започват да работят в ресорните му “Мини Марица Изток” ЕАД гр. Раднево с поръчка за 1 260 000.00 лв.

FullSizeRender (Small)

След това започват ударно да сключват договори. В Суворово и Вълчи дол усвояват милиони.

Виж справката:

IMG_0841 (Small)

IMG_0842 (Small)

IMG_0861 (Small)

IMG_0862 (Small)

IMG_0863 (Small)

IMG_0864 (Small)

Processed with MOLDIV

В Провадия през 2016г. сключват договор за път.

IMG_0977 (Small)

IMG_0978 (Small)

ПРОВАТОН разбра, че тандема Роев – Стоянов ще санират не един, а два блока в Провадия. Как става това ще оставим на въображението на нашите читатели за сега…с лек мирис на корупция.

Очаквайте още разкрития.

Подобни новини

Вашият коментар