Слух уволнява шефа на НСО Ангел Антонов

Слух уволнява шефа на НСО Ангел Антонов

снимка: Клуб ‘Z’

Вътрешният министър Валентин Радев не отрече информацията: Това е в кръга на нещата, няма интрига. Това е работа на президента

Слух разклати стола на шефа на Националната служба за охрана (НСО) Ангел Антонов. Тази седмица в сайта „Терминал 3“ се появи информация, че президентът Румен Радев обмисля да го махне, а на негово място да назначи бившия директор на полицията Тодор Гребенаров, източник /Епицентър/.

Вътрешният министър Валентин Радев не отрече информацията. В интервю пред БНТ той витиевато каза: „Това е в кръга на нещата, няма интрига. Това е работа на президента“.

Ангел Антонов е считан за близък до ГЕРБ, но години наред той успява да поддържа близки контакти с представители на всички партии. Смята се, че именно това му е позволило да се задържи на върха на държавната служба толкова дълго време.

Последният скандал с НСО беше свързан с разхлабените болтове на служебния мерцедес  на шефа на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов. Вътрешна експертиза на службата излезе със становище, че болтовете са се развинтили от завоите и неравностите по пътя. От “Мерцедес” излязоха с официално съобщение, в което заяви, че подобна теза е абсурдна и подобно нещо никога не може да стане.

Подобни новини

Вашият коментар