Ах, тази Скарлет, или защо всички я обожаваме…

Ах, тази Скарлет, или защо всички я обожаваме…

снимки: Novini.bg

Тя не ползва стилист и разчита на собствения си вкус

В индустрия, в която много знаменитости подбират дори и ежедневното си облекло с помощта на стилисти, Скарлет предпочита да се доверява на своето виждане за стил. Дори дизайнерските рокли, с които се появява на червения килим, са изцяло неин избор, източник /webcafe/.

Пред медиите актрисата обича да казва, че е голям човек, който може сам да отговаря за дрехите си. Йохансон допълва, че няма нищо против професионалните стилисти, просто избира да не работи с такива и да носи това, които самата е избрала. Изключение, разбира се, правят някои от фотосесиите й, както и филмите, в които се снима.

Тя е най-добре платената актриса за 2016-а година и има зад гърба си както сериозни проекти като “Престиж” и “Момичето с перлената обица”, така и суперпродукции и касови хитове като “Отмъстителите” и “Железният човек 2”.

Скарлет Йохансон е известна с изкусителния си външен вид и сексапил, но всъщност има и много други причини тя да е любимка както на Холивуд, така и на публиката.

С непринуденото си поведение актрисата допада не само на мъжете, които се заглеждат по формите й, но и на жените, които я намират за земна и симпатична.

Кариерата на Скарлет започва още през 1994-а с филма “Норт”, от който тръгва и Илайджа Ууд, но първата й сериозна роля е в “Момичето с перлената обица”. Там тя си партнира с имена като Колин Фърт, Килиън Мърфи и Том Уилкинсън.

През същата година – 2003-а – тя участва заедно с Бил Мъри в “Изгубени в превода”, който затвърждава световната й слава. Оттам нататък следват хитови проекти като “Островът”, “Мач пойнт”, “Вики, Кристина, Барселона”, “Люси” и много други.

През 2008-а дебютира и като певица и издава първия си албум “Where I lay my head”. Очевидно е, че Йохансон има много таланти и огромен запас от чар.

В галерията можете да прочетете и видите няколко причини, заради които всички обичаме Скарлет.

Подобни новини

Вашият коментар