Огледалото с амбициите на ДПС за власт не е счупено. ДПС се опитва повече да плаши, за да внушава, че е далеч от властта

Огледалото с амбициите на ДПС за власт не е счупено. ДПС се опитва повече да плаши, за да внушава, че е далеч от властта

снимка: bgsniper.com

Поле за преформатиране на кабинета няма. Резултатите от последните сондажи показват, че на хората не им се искат маневри, каквото и да е рязко движение не е в интерес на гражданите.

Така Първан Симеонов коментира последното социологическо изследване на “Галъп” в студиото на Нова ТВ. Борисов иска мир. ДПС иска власт – елементарно, те си ги казват, защото наближават и местни избори, източник /bgsniper.com/.

Движението обаче не е толкова далеч от властта, огледалото едва ли е счупено. То се опитва повече да плаши, за да внушава, че е далеч от властта, отбеляза социологът, пише “Фактор”.

Последните изследвания показват също, че патриотите не падат в подкрепата, хората ги приемат безконфликтни, те казват това, което искат.

Няма хитрост на политическия терен. Всички – и управляващи, и опозиция – играят по един очевидно предвидим сценарий, посочи още Симеонов.

Борисов добре си владее партията. Позитивни са тенденциите и за лидера на опозицията Корнелия Нинова, която извади премиера директно да се сражава с нея – нещо като да се разберат по мъжки.

Подобни новини

Вашият коментар