Хората не подавали сигнали срещу братята убийци от Провадия от страх

Хората не подавали сигнали срещу братята убийци от Провадия от страх

снимка: BTV Новините

Жители на Провадия и друг път са страдали от набезите на двамата непълнолетни братя, които извършиха жестоко убийство на възрастна жена, но никога не са подавали сигнали в полицията от страх.

Снощи в bTV Новините ви разказахме за убийството на 77-годишна жена. Тя живеела сама и е познавала двете момчета, които я убили, източник /BTV Новините/.

Непълнолетни братя изнасилиха и убиха 77-годишна жена в ПровадияИзвършителите са задържани

14-годишният Осман и 17-годишният Станислав тормозели местните отдавна, известни са с кражбите си. От полицията уточниха за bTV, че след всяко от престъпленията на братята е уведомявана районната прокуратура и са предприемани законови мерки срещу тях.

Момчетата били записани в училище, но не го посещавали. Общината направили безуспешен опит да разговарят с близките на двете момчета, но това не им повлияло да спрат с набезите.

Законът предвижда да се намали наказанието за извършените престъпления – за 17-годишния от 5 до 12 години, а за 14-годишния – от 3 до 10 години.

Подобни новини

1 Comment

  1. Какво те еб*
    02.12.2017 at 18:03 Отговори

    Къв страх е нашия и 100 оплаквания да има се тая полицията си държи оная работа цял ден и нищо не праят 😉 като пишете пишете точните неща не добавяйте от вас 😉

Вашият коментар