Валентин Георгиев – човекът който разбуни духовете в Чернево за собствени интереси

Валентин Георгиев – човекът който разбуни духовете в Чернево за собствени интереси

Районна прокуратура Девня прекрати преписката по жалбата на Валентин Георгиев Сутеньора, подадена срещу разследващия журналист Димитър Димитров.

ПРОВАТОН припомня, че на 9-ти ноември тази година самозабравилия се местен бизнесмен Валентин Георгиев заплаши разследващ журналист отишъл да го интервюира. Нашият колега Димитър Димитров веднага заведе жалба за отправяните му заплахи от Георгиев по която още се работи от органите на МВР.

От своя страна Георгиев незнайно по какви подбуди също е подал жалба срещу нашият колега, която обаче РП Девня е прекратила.

ПРОВАТОН припомня също, че на база на тези вече доказани измислици, Валентин Георгиев изкара местни жители на Чернево на импровизиран протест (срещу някакъв обикновен журналист), с което ангажира националните медии и жандармерията.

Изкуствено поддържан PR на човек с болни амбиции или алчност за внимание за сметка на обикновените хора?

Ще стане ясно, защото нашият колега е решил да заведе дело за заплахи пред свидетел, клевети в медии и уронване на престижа. Парите които ще бъдат отсъдени в полза на Димитров, ще бъдат дарени в кампании за нападение над журналисти.

IMG_1424 (Small)

IMG_1427 (Small)

Подобни новини

Вашият коментар