Предколедно – как дариха добро в Провадия – снимки

Предколедно – как дариха добро в Провадия – снимки

Дни преди Коледа е времето да разкажем за останалите отвъд полезрението на обществото добрини.

Една такава добрина през 2017г. дойде от непознат за града човек Людмил Егов, който поддържа инициативата изложена в страницата „Дари добро – нов живот за старите компютри”. Всъщност добрината сторена от него не е една, поредица от добрини е, следствие от добрините на множество хора  – учители, дарители, разпространители на идеята и инициативата и т.н. Ето:

На молба от страна на Теодора Димитрова /учител в Провадия/ към  страницата „Дари добро – нов живот за старите компютри” за търсене на принтер за нуждите на Центъра за подкрепа на личностното развитие в Провадия, откликват граждани в социална мрежа свързана с Морската градина.

1 (Small)

2 (Small)

3 (Small)

На 3. май Егов пише на страницата си: „Три компютърни конфигурации заминаха за Провадия, за младежки център, откъдето ще бъдат разпределени към нуждаещи се семейства с малки деца.”

Така доброто на Егов и много негови съподвижници тръгва към децата от Провадия.

4 I ZAGLAWNA (Small)

По – късно и резултата е наяве, ето го и Компютър, който ще се използва при работа със сирачета и деца от рискови семейства във Център за Обществена Подкрепа, гр. Провадия – се хвалят заслужено от страницата.

5 (Small)

Примерите от направеното добро от Егов и инициативата му „Дари добро – нов живот за старите компютри”  в Провадия са не малко. Признанието от малчуганите не закъснява, тяхното щастие е изразено от учителите в писма до страницата, ето едно от тях:

“Здравейте , изпращам ви снимки от последния компютър с който се забавихме , но все пак пристигна при много ученолюбиво момченце – Росен 2 клас , гр. Провадия. Страшно позитивно и умно дете, печелил е медали от олимпиади по математика. Каза да ви предам неговите изключителни благодарности.

Поздрави
Юлияна
Божилова здравен медиатор Община Провадия

Теодора Димитрова – педагог”

6 (Small)

На 1 декември се появява и гордото съобщение на страницата за успешно завършената и изпълнена молба и поръка ЦПЛР – ОДК школа по Пластична живопис гр. Провадия вече разполагат с цветен принтер, копир и скенер, комплект мастила към него за пълнене на касетите и течност за почистване и отпушване на глави.

7 (Small)

Дни преди Коледа БЛАГОДАРИМ на Людмил Егов и всички съподвижници на страницата „Дари добро – нов живот за старите компютри” за добрината направена към децата на Провадия.

Подобни новини

Вашият коментар