Ето ги официалните снимки на принц Хари и Меган Маркъл

Ето ги официалните снимки на принц Хари и Меган Маркъл

снимки: Гласове

За да отбележат официално годежа си, принц Хари и приятелката му Меган Маркел публикуваха две нови снимки в четвъртък.

Двете снимки излъчват любов. На първата, принц Хари, елегантен в синия си костюм, държи нежно ръката на хубавата Меган, която е великолепна във вечерния си черен тоалет, изработен от прозрачна материя и пайети. На втората снимка, принцът нежно е прегърнал бъдещата си съпруга, чиято ръка гали брадата му, пише “Пари мач”, източник /Гласове/.

Дворецът “Кенсингтън” публикува в четвъртък двете официални снимки, направени за годежа на двойката. “Принц Хари и г-жа Меган Маркъл решиха да споделят две официални снимки, за да отпразнуват годежа си”, се казва в посланието в Туитър. Дворецът обяснява, че двете снимки са направени от модния фотограф  Алекси Любомирски по-рано тази седмица в замъка “Фрогмор Хаус” в Уиндзор.

След положителния прием на двете снимки, двойката реши да разпространи и трета, на която са хванати ръка за ръка. “Благодарим ви много за всички прекрасни коментари, които последваха публикуването на снимките на принц Хари и г-жа Меган Маркъл. Двойката е толкова щастлива от топлия и великодушен прием, който получиха през този щастлив период от живота си. За да ви благодарят, те решиха да споделят с вас този кадър, направен в деня на фотосесията”, написа дворецът “Кенсингтън” в Туитър.

 

Подобни новини

Вашият коментар