Доган “разтовари” Борисов. Пеевски разкеши за масрафа в Сарая и получи нови задачи за “десните”

peevski1 (Small)

снимка: bgsniper.com

650 милиона бяха налети във Фонда в сряда. Доган подкрепи правителството в четвъртък и го бетонира на власт до пазарлъка за избори. Борисов го нарече “един мъдър човек” в петък, източник /bgsniper.com/.

Доган “разтовари” Борисов. Пеевски разкеши за масрафа в Сарая. ГЕРБ и ДПС са “партия”. Остава само едно – Карадайъ да грейне в НДК покрай евролибералните лидери за евроПЕЕВСКОТО Председателство.

Делян Пеевски почерпи Ахмед Доган през август в сарая в Отманли за наследника си от Цветелина. След Речта на Сокола в сарая в Бояна намазаха и личните депутати на Пеевски – синьо уиски и дебели пури.

Доган натовари Пеевски с нови задачи – да размаже неправилните “десни”, които щели били да станат трета сила в парламента според шефката на кабинета на Борисов и да “напазарува” правилните.

Делян Пеевски се справя “в движение” с обичайните си задачи – контролира половината министри и “държи” половината депутати на ДПС – от Цонев до Хамид и прочие. И никакво “декемврийско ресто” – освен разкешването за масрафа в Сарая.

Доган, Пеевски и Борисов – Троицата на европредседателството. ДПС уж щеше да сваля правителството на Диктатора. И какво стана – сговор, достлук, симбиоза. И никакво “декемврийско ресто”.

Дреме му на Сокола, че си бил “плюл в сурата” според очакващите “декемврийско ресто”. Доган е доволен от Пеевски и Борисов – явно добре го обслужват, докато работят за “тяхната държава”.

650 милки, договорка за евролегитимиране на ДПС и уговаряне на Ердоган от Борисов за “контрабандните папироси”- цената на сделката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *