Вижте бъдещата съпруга на принц Хари такава, каквато малцина я познават (СНИМКИ)

Вижте бъдещата съпруга на принц Хари такава, каквато малцина я познават (СНИМКИ)

снимки: БЛИЦ

Всички говорят за Меган Маркъл като за бъдещата съпруга на принц Хари. Тази есен видният ерген й направи предложение за брак. Годежът премина успешно, а кралица Елизабет Втора, като последна инстанция, одобри брака и даде благословията си на младите. Какво обаче знаем за Меган? Каква е била и с какво се е занимавала, преди да се запознае с Хари? Отговор на тези въпроси можем да намерим от снимките й в Инстаграм. Сега тя не ползва профила си, но преди го е правила доста често. На страничката й в социалната мрежа има около 2 000 снимки, които разкриват любопитни подробности от “миналия й живот”, източник /БЛИЦ/.

1 (1) (Small)

2 (Small)

3 (Small)

4 (Small)  Кадрите са с неофициален характер, тъй като тогава тя не е подозирала, че съдбата ще я срещне с британски монарх, който следва строгите правила на етикета. От тях става ясно, че Меган е фен на селфитата и не се стеснява да позира интимно-откровено или смешно и непосредствено.

5 (Small)

6 (Small)

7 (Small)

8 (Small)

На някои от снимките младата американка е по пижама, на други пие алкохол или пък флиртува с мъже.

9 (Small)

10 (Small)

Всичко това не е изненада за онези, които познават старата Меган.  Меган Маркъл е от Калифорния. Баща й е бил оператор на много холивудски филми. А дъщеря му от най-ранно детство се е сблъскала с живота на американските бохеми и се чувствала част от него.

11 (Small)

12 (Small)

13 (Small)

14 (Small)

Външността и маниерите си отчасти дължи и на майка си – афроамериканка, социален работник и преподавател по йога.

15 (Small)

16 (Small)

Когато пораснала, Меган нагазва в дълбоките води на киното. През 2002 година дебютира в сериала “Главна болница” като едновременно с това работи като фотомодел и актриса. На големия екран се появява във филмите “Помни ме” и “Шефове гадняри”.

17 (Small)

18 (Small)

19 (Small)

20 (Small)

21 (Small)

Бъдещата невеста на принц Хари има един брак зад гърба си. За цели две години тя е омъжена за кинорежисьора Тревър Енгелсън.

22 (Small)

Сега на 36-годишната американка ще й се наложи да влезе в друг свят и да се прости с миналото си. Преди сватбата ще трябва да получи британско поданство, да смени вярата и да попие и най-малките детайли от британската култура.

 

Подобни новини

Вашият коментар