Волен Сидеров закова Корнелия Нинова с поръчките в чуждите медии

Волен Сидеров закова Корнелия Нинова с поръчките в чуждите медии

снимка: pik.bg

В първата декларация за 2018 г. на Обединени патриоти, прочетена от името на председателя на групата Волен Сидеров, имаше пожелание: „Да се излекуваме от злобата и мазохизма и мазохистичните изказвания от рода „най-лошите, най-корумпираните“, каза Сидеров, визирайки речта на лидера на БСП Корнелия Нинова в декларацията на нейната партия, източник /pik.bg/.

И тъй като Нинова каза, че не опозицията, а народът, Европа и европейските издания пишели за корупцията в България, като журналисти Сидеров й отговори косвено: „Да спрем да се позоваваме на вестници, българи от неправителствени организации дават данни на тези вестници и тези данни там се цитират. Всички издания в света изпълняват поръчки“.

После Сидеров се спря на европредседателството и подчерта, че днес – 11 януари е исторически ден, в който България е председател на Европа и преди години това, което е било немислимо, днес е реалност.

Той каза още, че приказките за различия в управлението са спекулации и подчерта, че управляващите ще покажат, че управлението е стабилно и „намеците за нестабилност не са верни, а отразяват различието между партиите, което придава многообразие, а не води до разцепление и срив“.

Подобни новини

Вашият коментар