Сидеров: Родните соросоиди клепат България, че е най-корумпираната в ЕС

Сидеров: Родните соросоиди клепат България, че е най-корумпираната в ЕС

Сидеров потвърди, че Обединените патриоти ще гласуват против ветото на президента и направи уговорката, че много го уважава, източник /Епицентър.БГ/.

Родните соросоиди клепат България като най-корумпираната в ЕС. В това обвини председателят на ПГ на “Обединени патриоти” Волен Сидеров от парламентарната трибуна по време на дебатите по президентското вето върху антикорупционния закон, предаде Канал 3.

Публикациите в чуждите издания, които очернят страната ни като корумпирана, се правят от наши соросоиди, категоричен е Сидеров. Той цитира популярната статия в “Гардиън”, която му проглушила ушите, и която се позовава на твърдения на активиста от “Соросова организация” Огнян Шентов (председател на УС на Центъра за изследване на демокрацията, бел. ред.).

Българин ни клепа и оттам идва тази нечиста струя, възкликна Волен Сидеров.

По време на дебата Сидеров издаде какъв подарък е подготвил за Жан-Клод Юнкер – бутилка нашенска ракия.

“Следобед имам намерение да подаря на г-н Юнкер една бутилка хубава ракия. Аз питам, това корупция ли е”, обърна се към председателя на НС Цвета Караянчева атакистът.

След 14.00 днес високите европейски гости идват на посещение в Народното събрание и ще се видят с ръководството му и с партийните лидери.

Сидеров потвърди, че Обединените патриоти ще гласуват против ветото на президента и направи уговорката, че много го уважава.

“Той много израсна като политик, но трябва още!”, препоръча на Румен Радев лидерът на “Атака”.

Обаче, при всичките забележки, трябвало да приемем антикорупционния закон, защото не върви иначе – “Дошли са първите хора на Европа”.

Подобни новини

Вашият коментар