Разкритие! Делян Добрев показа ДОКУМЕНТИ и изобличи Елена Йончева във връзки с офшорка, източила КТБ

Разкритие! Делян Добрев показа ДОКУМЕНТИ и изобличи Елена Йончева във връзки с офшорка, източила КТБ

снимки: БЛИЦ

Там бе целият кабинет, а той имаше разговори с други премиери. Няма как да загуби цял ден в началото на Европредседателството. Това заяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев по повод липсата на Борисов в парламента по повод вота на недоверие в ефира на bTV.

“Вотът на недоверие бе един фарс. Това, което казва Стойнев, че 82% от българите смятат, че България е корумпирана страна, не го сравнява с преди години, когато бе 96%.“, посочи още Добрев, източник /БЛИЦ/.

По думите му преди 3 месеца БСП са казали, че ще вкарат вот на недоверие. След 3 месеца чак измислиха мотиви.

„Те спукаха гума и по темата с доклада на ДАНС за слабости в акцизната информационна система на Агенция „Митници“ (БАЦИС). Има 4 констатирани проблеми, 3 от тях са отстранени, по един се работи. След като са отстранени проблемите от БСП казват има един доклад с проблеми“, коментира още Добрев.

Той отново зададе въпроси на Елена Йончева, относно компроматната война, която двамата водят.

„Миналата седмица отрекох всяко едно твърдение на Йончева. Вчера като издиша БСП с аргументи, излезе Йончева и започна пак да говори лъжите си и аз тогава не издържах и излязох и й зададох няколко въпроса“, каза той.

„Аз зададох няколко въпроса, Йончева отговори с не, не, не и не. Но аз смятам, че трябваше да отговори с „да“, каза още Добрев. Той изтъкна, че червената депутатка има връзки с офшорна фирма, която присъства в докладите за източване на КТБ.

“По темата за офшорките, за която тя говори първо трябва да каже защо нейната фирма има дого за съдружие с офшорна фирма”, коментира народният представител от ГЕРБ.

Добрев показа и документи, за да подкрепи думите си.

1516774092-clipboard02 (Small)

1516774093-clipboard03 (Small)

1516774093-clipboard04 (Small)

1516773478-454 (Small)

1516773478-877 (Small)

„За един и същ дял Йончева дава 5 000 лева, офшорката 315 хил. лв. Според докладите на „Аликс партнърс“, които извършиха одита на КТБ именно тази фирма дължи пари на банката.. „Инвестмънт проджектс“ е куха фирма и канал за финансиране“, изтъкна още Добрев. Той задочно попита Йончева и дали по времето на кабинета „Станишев“ в периода 2004-2009 г. е получила финансиране от фирми с държавно участие. “В периода 2004-2009 година, когато премиер на България е Сергей Станишев, Елена Йончева получила ли е близо 700 хиляди лева”, попита още депутатът.

Подобни новини

Вашият коментар