Кмета на Дългопол, като че ли сърдито порицава несъгласните с него ДПС и БСП

Кмета на Дългопол, като че ли сърдито порицава несъгласните с него ДПС и БСП

Две изявления направени през няколко дена и разписани от името на кмета на Дългопол Георги Георгиев, стъписаха заради порицателния тон, читателите. На официалния сайт на община Дългопол, като че ли сърдито момче бе потърсило по свой си начин равносметка за начина на гласуване на „своите си” доскорошни „ракети изтребители”.

Първото бе направено в официалната страница на общината,  два часа и половина след приключване на сесията на общинския съвет, на която се разглежда и прие бюджет’ 2018 на общината. В това си изявление, той дебело подчертава и натъртва, кои съветници не са подкрепили предложения бюджет. Имената им са изрично изписани, както и съответните партийни листи, от които са избрани – 3 – ма от БСП и 2- ма от ДПС. И петимата са гласували „въздържал се”.

Второто е започваща странно публикация от 31.01 , пак в официалната страница на общината, във същия като че ли „порицателно – сърдещ” се стил:

„Въпреки неподкрепата на бюджета от съветниците избрани от БСП и ДПС, изпълнението му в Община Дъгопол започна с авариен ремонт на покрива на зала Младост в гр.Дългопол и аварийно възстановяване на 50 м. дъждовна канализация в с.Поляците!”

Сякаш „аварийните” дейности се извършват в името на някакъв великодушен жест към „въздържалите се”, сякаш е имало избор да се извършат или не. И сякаш този избор е само в ръцете на един – този, който като че ли сърдито порицава несъгласните с него ДПС и БСП. Сякаш е вече излишно да си спомня, който и да е бил, че когато от “Глас народен” кандидатираха личност за кмет, БСП и ДПС го подкрепиха. И сякаш някой си мисли, че тази подкрепа е вечна и може да е  безкритична.

Браво за старта на аварийните ремонти и по – леко с порицанията!

Подобни новини

Вашият коментар