“Бойко ке падне”! Слави стяга Партията на народа, царят зад него, бивш областен управител поема структурата във Варна

“Бойко ке падне”! Слави стяга Партията на народа, царят зад него, бивш областен управител поема структурата във Варна

снимка: bgsniper.com

Шоуменът вече работи по проекта “Партията на народа”. Стяга структурите по места. Бивш областен управител на Варна поема нещата в морската столица, източник /bgsniper.com/.

alt

Тодор Йотов, бивш областен управител на Варна по времето на служебното правителство на президента Румен Радев.

Тодор Йотов е харесан от Слави за местен партиен лидер. Той е известен като много близък със Стефан Минков, бивш “царски депутат”, който беше шеф на порта по времето на служебното правителство на президента.

Стефан Минков беше депутатът от НДСВ, който “на салфетка” написа името на Делян Пеевски за шеф на борда на пристанище Варна и “на кафе” го предложи на министъра на транспорта Пламен Петров.

Делян Пеевски засега го играе “партия” с Бойко Борисов, но чака сигнал от Ахмед Доган. Бигбосът на ДПС бил наясно, че освен Симеон Втори зад проекта на Слави застава и президентът.

Междувременно във Фейсбук се появи слоган-прогноза – “Бойко ке падне на 7 март”, когато в София ще има национален протестен митинг.

Гинка Върбакова вече ще е предала отказа на милиардера Зденек Земек, истинският купувач на ЧЕЗ, държавата да получи дял от компанията.

Слави Трифонов ще изкара хората на улицата срещу “Бойко” – само той може да генерира протестен потенциал, който старите партии така и не успяват да провокират.

Подобни новини

Вашият коментар