Какво да й подарите за 8-и март?

Какво да й подарите за 8-и март?

снимки: woman.bg

Задава се най-женският празник през годината – 8-и март. А ако вие, господа, все още не сте решили с какво да изненадате половинката си, ще ви подскажа няколко варианта, с които няма как да сгрешите.

Понеже пролетта обещава скоро да се настани по нашите ширини, аз вече съм обзета от трепетно очакване и желание да бъда колкото се може по-дълго сред природата. Вярвам това важи не само за мен, но и за другите представителки на нежния пол, източник /woman.bg/.

Денят става все по-дълъг и умело подканва да заменим часовете пред телевизора и излежаването на дивана със спортни активности на открито. И във връзка с това ето и какви са моите предложения:

Спортна екипировка

За да бъде тренировката приятно изживяване и за да се почувства човек тонизиран, трябва да е с подходящо облекло. За целта е необходим удобен екип, дали от клин и тениска, или от потник и анцуг, е въпрос на личен избор. Важното е сетът да е комфортен и да не ограничава движенията ви.

От значение са и маратонките, които са си истинско вложение в комфорта и здравето. Защото истината е, че качествените спортни обувки, предпазват ставите и освен това осигурят необходимото удобство, за да бъде спортуването наистина разтоварващо занимание.

С това е наясно всеки, решил да пребори пролетната депресия с физическа активност, било то на открито или не. Затова ако искате да изненадате приятно любимата си за празника, ви предлагам да подарите спортен екип или маратонки.

CD6380_01(1) (Small)

CD3789_01 (Small)

CG1188_01 (Small)

“Да” на пролетните артикули

Ако мислите, че половинката ви предпочита подарък, който да използва в ежедневието, ви предлагам да заложите на красив аксесоар като портмоне или на дреха/обувки, подходящи за затоплящото се време навън.
T4019_01 (Small)

10001249-SANDDOLLAR_01 (Small)

NIKE-AJ4108-091_01 (Small)

Спорт у дома? Защо не!

И тъй като дамите се славят като по-зиморничави от господата, е доста вероятно любимата ви да иска да намери време за спорт, но температурите навън да не й се струват достатъчно високи, за да се отдаде на физическа активност на открито. Затова кростренажор или друг кардио уред е идеален вариант за подарък.

Същото важи и за екипировка за плуване, която ще позволи на дамата на сърцето ви да се забавлява и релаксира в някои басейн на закрито.

***

И тъй като няма по-хубав подарък от този направен от вас за самите вас – дами, ако и вие четете този текст, не се притеснявайте да се зарадвате с покупка за празника. Заслужавате го!

Подобни новини

Вашият коментар