Изгряваща звезда на UFC: Сравненията с Макгрегър са неизбежни, но аз съм по-добър

Изгряваща звезда на UFC: Сравненията с Макгрегър са неизбежни, но аз съм по-добър

снимка: /gong.bg/

Изгряващата звезда на Ultimate Fighting Championship (UFC) в полусредна категория Дарън Тил напъло разбира защо хората го сравняват със суперзвездата Конър Макгрегър, но младокът настоява, че той е по-добра версия на ирландеца, източник: /gong.bg/.

Тил (16-0-1), който прекара повече от три години в Бразилия в усъвършенстване на своите умения, за последно влезе в октагона през октомври, когато нокаутира в първия рунд ветерана Доналд Сероне.

Приликите между Тил и Макгрегър не са малко – и двамата бързо се превърнаха в звезди, и двамата са европейци (нещо, което не се среща често в UFC), и двамата имат смъртоносна лява ръка.

И докато Тил все още не е бил в двубой за титла и в момента е класиран под  № 7 в полусредна категория, той твърдо вярва, че е по-добър от шампиона в две дивизии – Конър Макгрегър.

“Знам, че ме сравняват с Макгрегър, но аз мисля, че той изостава малко от към ударите с крак и малко с кардиото. Да, бихте могли да ни сложите в една и съща графа, но аз съм по-добрият, знам, че съм по-добър”, заяви уверено Тил.

“Това не е неуважение към него или към който и да било друг боец в света. Аз просто вярвам, че съм най-добрият боец”, добави британеца.

Макгрегър не се е бил след своя боксов дебют срещу легендата Флойд Мейуедър-младши през август 2017-та година, когато беше нокаутиран в 10-ия рунд на срещата им в Лас Вегас.

Тил пък към момента няма планиран двубой, но наскоро разкри, че вече е готов отново да се бие, преодолявайки серия от контузии.

Подобни новини

Вашият коментар