Серия от санкции за Панатинайкос, ако не изчистят задълженията си към Иван Иванов

Серия от санкции за Панатинайкос, ако не изчистят задълженията си към Иван Иванов

снимка: /sportal.bg/

Гръцкият гранд Панатинайкос е заплашен с изваждане от участие в европейските клубни турнири за следващия сезон, тъй като е осъден от българския футболист Иван Иванов и има влязло в сила решение, съобщи адвокатската кантора Vasilev & Co. Consulting. “Детелините” имат срок до края на този месец, ако искат да избегнат административното наказание, източник: /sportal.bg/.

“Поради неизпълнение на влязло в сила решение на FIFA DRC по дело между нашия клиент Иван Иванов и Ф.К Панатинайкос (Гърция), УЕФА няма да допусне до участие в турнирите си за сезон 2018-2019г. Панатинайкос, ако клубът не изпълни задължението си към Иван Иванов до 31.03.2018г. Освен това FIFA DC отвори дисциплинарна процедура срещу Панатинайкос и на клуба ще бъде наложена глоба, както и ще бъдат отнети точки от актива.

За тази санкция срокът е същият- 31-и март тази година, се казва в съобщението на адвокатите. Бившият национал има едва седем мача за Панатинайкос през сезон 2016/2017. Отборът от центъра на Атина обаче трудно ще се пребори за място в Лига Европа през първенството, а за Купата на страната отпадна.

Подобни новини

Вашият коментар