Краят на ерата Филчогейт  – до два месеца. Решението е на провадийци

Краят на ерата Филчогейт – до два месеца. Решението е на провадийци

Идва ли края на ерата Филчогейт, това зависи само от провадийци. Възможна е развръзка до два месеца. Това обаче няма да бъде факт, ако сами провадийци не си помогнат, чакайки някой друг да го направи. Иначе страха е повсеместен, хората макар да знаят истината се страхуват да коментират. Страхуват се да не „им изстине мястото”, както се изразяват близки до Филчогейт. Иначе те не се посвениха да свият сармите на няколко ключови за развръзката на скандала личности.

Председателя на общинския съвет Христо Гичев даже не е посмял да насрочи извънредната сесия за време в което да могат повече граждани да присъстват. Макар 17:00ч. даже да е много рано за работещите и от днес за след два дни да се знае, че е невъзможно да се освободиш от ангажименти, пак не е посмял да удовлетвори искането на 1/3 от общинските съветници. Може пък някой, който наистина не трябва да е там, който е неудобен на Филчогейт  да отиде.

Ето какво писаха общинските съветници:

Седем общински съветници, от различни групи, внесоха искане за извънредна сесия на Общински съвет Провадия. Целта на извънредната сесия е повече публичност и яснота по изнесената в Народното събрание информация, относно двата Одитни доклада на АДФИ свързани с обществения транспорт в Община Провадия. Сесията е насрочена 23.03.2018г. /петък/ от 10:30ч. от Председателя на ОбС Провадия, въпреки изричното настояване на вносителите, тя да е в 17:00ч., след работно време, с цел повече заинтересовани граждани да могат да присъстват.

1

Докато „внасят яснота”, да не забравят да кажат колко от констатациите на АДФИ ги потвърди СЪДА и да обяснят може ли някой да ревизира съдебните решения и кой е Филчо Филев да критикува нещо което е потвърдено със съдебен акт. Оправдания много, транспорта и автобусите къде бяха? За  картите на децата, пенсионерите и ветераните е ясно – някъде валяха парички.

Обаче, да припомним на Филчогейт да не забрави да смъкне цялата администрация за пълнеж.

Подобни новини

Вашият коментар