ГРОЗНО! “Зеленият” Тома Белев се изгаври публично с умиращите щъркели: Докарайте ми един, да се снимам с него…

ГРОЗНО! “Зеленият” Тома Белев се изгаври публично с умиращите щъркели: Докарайте ми един, да се снимам с него…

снимка: 7dnisofia.bg/

Измисленият “зелен” Тома Белев иска да му докарат щъркел в София, коментира в социалните мрежи. Последовател го пита във фейсбук дали ще го види със спасен щъркел, “иначе си fake”, източник: 7dnisofia.bg/.

Той отговаря “Ами докарай ми един де”. За пореден път това показва, че зелените и природозащитните не ги интересуват щъркелите, а само парите и да обикалят жълтите павета с политически лозунги, споделят хора м мрежите. Докато по провинцията масово хората се самоорганизират и спасяват бедстващите щъркели. На фона на тези усилия на обикновените българи ясно и категорично се видя пълната абдикация на зелените екологични организации. Те просто нямат финансов интерес да помагат на щъркелите.

В последните 4 дни различни хора и местни сдружения прибират и спасяват щъркели от студа. Грижат се и хранят птиците със собствени средстава, просто от човешка доброта. Напълно безполезни в тази криза се оказаха и зелените организации, които през това време си водят политически протести на жълтите павета. Този път окончателно се разкриха, че не са никакви зелени природозащитници, а обикновени рекетьори, които се интересуват единствено от пари и изпълняват поръчки на донорите и кукловодите си.

Подобни новини

4 Comments

 1. Антон
  26.03.2018 at 21:48 Отговори

  Не съм и очаквал да си мръдне пръста този родоотстъпник!

 2. Крис
  26.03.2018 at 23:44 Отговори

  Колко пъти трябва да се изгаври тоя кретен, за да направи държавата нещо???

 3. Мартин
  27.03.2018 at 13:56 Отговори

  ЗАТВОР за Тома Белев, който брои делфини за 3,5 млн. лв., докато част от българите гладуват!!!

 4. Добрил
  28.03.2018 at 13:16 Отговори

  Измамникът Белев не би си мръднал пръста, ако няма някаква лична изгода. А начинът, по който е реагирал в тази ситуация е поредното доказателство за това.

Вашият коментар